S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

info@kupteraz.sk   +421918974970


img Registrácia nového zákazníka

 

 

 

 

 


Je nutné odsúhlasiť spracovanie osobných údajov

Súhlasím so spracovaním osobných údajov .*

Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom, oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu. Účelom spracovania osobných údajov je vybavenie Vašej objednávky, reklamácie, či výkon ďalších marketingových aktivít. Viac informácii po rozkliknutí.




Ako zistiť, že už je čas odviezť kvas do pálenice

21.09.2022

Pred odvozom kvasu do pálenice zistite pomocou refraktometra, či proces kvasenia prebehol korektne a...

Meranie cukornatosti kvasu refraktometrom so stupnicou °Bx

16.09.2022

Množstvo čistej sacharózy v kvase je dôležitým indikátorom pripravenosti kvasu na vypálenie. Zistite,...

Výroba medoviny, diel tretí: Príprava medoviny teplou cestou

27.09.2021

Čo všetko na prípravu medoviny budeme potrebovať, to sme si povedali v predchádzajúcich dvoch...

Je vinársky refraktometer vhodný na zistenie obsahu alkoholu vo víne?

30.08.2021

Otázka: Dočítal som sa, že vinárskym refraktometrom môžem zistiť obsahu alkoholu vo víne – je...

ZDBjY2M5N